Presentboden

Ända sedan starten av vårt Bed and Breakfast 2012, har vi haft en viss försäljning av saker som våra gäster har efterfrågat. Saker som vi har i vår verksamhet, som gästerna sedan velat köpa med sig hem, som våra fina handdukar från Hälsinge Linneväveri, smörknivar och andra ”souvernirer”.

I takt med att bed and breakfast verksamheten har vuxit, har utrymmet för försäljning minskat, vilket ledde till att vi hösten 2019 tog beslutet att bygga en egen Presentbod, vilken stod klar att öppna i juli 2020. Sortimentet utökas hela tiden och på denna sida försöker vi visa vårt utbud, men det ska inte förväxlas med ett ”webb-shop”, då vi inte har något lagersaldo här och vi har inte heller några fasta fraktkostnader, utan de beräknas utifrån vad som önskas få skickat.

Titta på denna sida – tillåt dig att drömma om vad du skulle vilja ha – hör av dig och hör om vi har just det du vill ha hemma just nu.

Har vi det du vill ha hemma, kan vi slå in det åt dig, så att du kan hämta det vid valfri tidpunkt, vi kan köra hem det till dig om du bor i närheten, och vi kan även komma överens om att vi kan skicka det med posten. Allt är möjligt.

Alla bilder på denna sida är klickbara – bakom varje bild ryms ett större sortiment och prisuppgifter…. Bara att klicka vidare och drömma…. och nya varor kommer in hela tiden. Där det är en bild på vårt BnB istället för utlovad vara – har vi inte hunnit klart ännu – och uppgradering pågår fortfarande…..

Vid frågor, maila enangerbb@hotmail.se

Välkomna!

Presentkort

Finns det för mycket att välja på?

Betongkonst

Smide

Skinn

Trähantverk

Inredning

Kemteknisk

Böcker

”Antikt”

Länk saknas i dagsläget

Hemsytt

Länk saknas i dagsläget

Katergorilös

Länk saknas i dagsläget

Övrigt

Länk saknas i dagsläget