VÄLKOMMEN TILL OSS

Välkomstbrev

Hej

Tack för er bokning! Varmt välkomna hem till oss och Enångers Bed and Breakfast.
I ditt mail har du få den viktigaste informationen som gäller just din bokning.

Här följer lite mer allmän information som vi hoppas ska underlätta er planering inför er vistelse hos oss! Har ni ytterligare frågor hjälper vi givetvis gärna till och ni når oss på telefon +46 650-550125 eller via mail enangerbb@hotmail.se.

Vår gästytterdörr (dörren närmast vägen) har en kod och er kod finns i ert mail alternativt får ni koden via sms. När ni kommit in genom ytterdörren finns en tavla som ”berättar” i vilket rum ni kommer att bo.

Har ni särskilda önskemål om dubbelsäng eller två separata bäddar vill vi gärna veta det i förväg. Reser ni med barn eller husdjur, behöver vi veta även detta och ev övriga önskemål, före er ankomst.

Vi kan i dag erbjuda boende i tre gästrum hemma hos oss. Gästrumsdelen har egen ytterdörr med kodlås. Givetvis har gästrummen också egna lås. I de allmänna gästutrymmena finns en separat toalett och en kombinerad toalett/dusch. Gästerna har även tillgång till ett litet kök med micro, vattenkokare, diskmaskin och kylskåp.

Observera att matlagningsmöjligheterna är begränsade till en mikrovågsugn. Det finns endast porslin för lättare ”matsäck”. Även i kylskåpet är det begränsat utrymme. Fråga oss gärna om matmöjligheter på orten innan ni kommer. Antalet restauranger och dess öppettider varierar under de olika årstiderna

Möjlighet finns även, mot en kostnad, att få hjälp att tvätta kläder. Torktumlare finns.

Frukosten äter ni antingen tillsammans med oss vardagar kl. 08:00 och på helgerna kl. 08:30, eller i form av en färdig ”frukostlåda” som finns i kylskåpet. Beräknar ni att komma senare än 21:00 vill vi gärna veta det i förväg.

Kommer ni med bil åker ni av motorvägen vid avfart 211 Enånger och kör mot Enånger. I den fyrvägskorsning ni kommer till efter någon kilometer kör ni rakt fram. (vissa Gps-er anser att man ska åka av en avfart tidigare). Framme i Centrum har ni Coop Nära på vänster sida och Pizzerian på högersida. Där svänger ni till höger. Efter ett par hundra meter passerar ni Enångersån och direkt efter, på höger sida ligger ett gult hus; Enångers BnB –mitt emot Enångers gamla kyrka.

Parkeringsplatser finns på vår gård. Vi har även möjlighet att ta emot större fordon (informera oss gärna i förväg om ni kommer med ett större fordon).

Bland sevärdheterna i området kan vi nämna Enångers Gamla kyrka och Borka brygga. Vill ni ha mer tips på sevärdheter i närområdet hjälper vi er gärna. Vi har även ett antal möjliga aktiviteter, som ofta behöver bokas i förväg.

Restauranger i närområdet;
​Restaurang Borka Brygga (sommaröppet)
Restaurang Bränneriet i Långvind (sommaröppet)
Ångersjön
samt givetvis vår lokala Pizzeria bara ett hundratal meter från Enångers Bed and Breakfast
Observera att öppettiderna kan variera och det är därför alltid säkrast att gå in på respektive restaurangs hemsida för aktuella tider och menyer.

Välkommen!

Ingemar och Marie