MER OM OSS

Ingemar och Marie

I det lilla samhället Enånger har vi funnit vår oas, vårt smultronställe, nu vill vi dela med oss av det till fler…..

Vi har båda många års erfarenhet av att arbeta med att ge service i olika former. Vi tycker båda att är otroligt stimulerande att arbeta med och för människor .

Vårt Bed and Breakfast är litet, med endast tre rum och en Cirkusvagn, och vi är måna om att alla ska trivas och bli sedda.

Under den tid som vi har tagit emot gäster i vårt eget hem, har vi parallellt fortsatt att utveckla huset, antal rum osv.

Under sommaren 2014 tog vi ytterligare ett steg i vår ambition att värna om Enånger. Vi blev ägare till en industrifastighet innehållande bland annat fyra lägenheter, i Haga, Enånger.

Företagsfakta
Enångers Bed and Breakfast ägs av Nytta och Nöje i Hälsingland AB (556860-6544)
Fastigheten i Haga ägs av Bohaga AB (556833-6761

Vi som jobbar här
Vision

Att för utvalda målgrupper erbjuda regionens mest prisvärda ”rum för resande”

Värdegrund

Starkt gästfokus.
Omtänksamhet
Innovativt tänkande.

Hört från kund

”Fantastisk trevligt ställe.Kändes som att få bo i Bullerbyn.Gavelrum med skira gardiner.Utsikt åt lilla Enångersån åt ena hållet och gamla kyrkan åt andra. Väldigt sköna sängar.Mycket trevlig personlig inredning.Ja det var som att komma hem. Ok frukost.Värdparet trevliga och personliga.Bra att man kunna ta sig en kopp te eller kaffe eller något att tugga på för en billig peng.Vi är väldigt förtjusande nöjda och återvänder gärna. Ett stort plus att det låg så nära motorvägen men tillräckligt långt ifrån så att inget trafikbuller hördes. Endast vinden som susade och ån som porlade därnere. Dessutom var det oerhört prisvärt.”