VÄLKOMMEN ATT BO I VÅR CIRKUSVAGN

Välkomstbrev cirkusvagnen

Hej

Tack för er bokning! Varmt välkomna hem till oss och Enångers Bed and Breakfast.
I ditt sms har du få den viktigaste informationen som gäller just din bokning.

Här följer lite mer allmän information som vi hoppas ska underlätta er planering inför er vistelse hos oss! Har ni ytterligare frågor hjälper vi givetvis gärna till och ni når oss på telefon +46 650-550125 eller via mail enangerbb@hotmail.se.

Du har bokat vårt rum med egen dusch och toalett, som ligger i en separat byggnad, som vi kallar vår Cirkusvagn. Ett projekt som vi har lagt ner mycket tid och kärlek på. Vagnen ligger ca 40 meter från huvudbyggnaden, och gästerna har möjlighet att nyttja huvudbyggnadens fasciliteter, men vagnen har ett eget badrum med dusch, handfat och toalett. Möjlighet att parkera bilen helt nära vagnen.
Ni hittar dit genom att åka till höger ut från gården och ta höger och sedan höger igen. Vi visar er gärna.

Det finns detaljer som inte är helt klara i och omkring vagnen ännu, till stor del är det kompletteringsmålning, och målning av årets nyhet, vår delade dörr (stalldörr), som gör att det är möjligt att ha halva dörren öppen och ändå hålla barn och hundar inomhus.

Du kommer att få ett sms på ankomstdagen med information om hur du kommer ni i vagnen (vi planerar ett kodlås, men det är oklart när det kommer att vara på plats.)

Reser ni med barn eller husdjur, behöver vi veta även detta före er ankomst.

Observera att matlagningsmöjligheterna är begränsade till en mikrovågsugn. Även i kylskåpet är det begränsat utrymme. Fråga oss gärna om matmöjligheter på orten innan i kommer. Antalet restauranger och dess öppettider varierar under de olika årstiderna

Möjlighet finns även, mot en kostnad, att få hjälp att tvätta kläder. Torktumlare finns.

Frukosten äter ni antingen tillsammans med oss vardagar kl. 08:00 och på helgerna kl. 08:30, eller i form av en färdig ”frukostlåda” som finns färdig i kylskåpet. Beräknar du att komma senare än 21:00 vill vi gärna veta det i förväg.

Kommer ni med bil åker ni av motorvägen vid avfart 211 Enånger och kör mot Enånger. I den fyrvägskorsning ni kommer till efter någon kilometer kör ni rakt fram. (vissa Gps-er anser att man ska åka av en avfart tidigare). Framme i Centrum har ni Coop Nära på vänster sida och Pizzerian på högersida. Där svänger ni till höger. Efter ett par hundra meter passerar ni Enångersån och direkt efter, på höger sida ligger ett gult hus; Enångers Bed and breakfast –mitt emot Enångers gamla kyrka.

Bland sevärdheterna i området kan vi nämna Enångers Gamla kyrka och Borka brygga. Vill ni ha mer tips på sevärdheter i närområdet hjälper vi er gärna.

Restauranger i närområdet;
​Restaurang Borka Brygga (sommaröppet)
Restaurang Bränneriet i Långvind (sommaröppet)
Ångersjön
samt givetvis vår lokala Pizzeria bara ett hundratal meter från Enångers Bed and Breakfast
Observera att öppettiderna kan variera och det är därför alltid säkrast att gå in på respektive restaurangs hemsida för aktuella tider och menyer.

Välkommen!