ÖVERSIKT

Enångers BnB och Coronoa-viruset

Vi har, på grund av nuvarande Corona-virus, sett över våra rutiner för att göra allt så säkert som det går, både för våra gäster och för oss själva.

Följande gäller under denna tid:

– Alla gäster som så önskar, år individuella frukostlådor iordninggjorda i vårt gästkök.

Alla har möjlighet att betala i förväg, genom swish, skickad betallänk eller genom att ha med jämna pengar som lämnas på rummet. Kvitto skickas efter erlagd betalning. Givetvis går det även bra, om så önskas, att betala med kreditkort på plats.

– Vi undviker att ta i hand om/när vi hälsar er välkomna.

– Kod skickas ut på ankomstdagen, precis som vanligt.

Genom att använda frukostlåda, förskotts-/distansbetalning och dörrkod, kan hela vistelsen ske utan kontakt med andra, förutom ev. andra gäster.

Vi har nu börjat med våra gemensamma frukostlådor igen, om än i begränsad skala. När vi anser att vi har maximalt antal gäster som tackat ja till frukost på vår veranda, får resterande gäster en frukostlåda. Vår Cirkusvagn och vårt nyaste rum Nyhem är bäst lämpade för frukostlåda, då de har eget kylskåp och utrymme att äta frukost på rummet.

Nu hoppas vi att alla håller sig friska och att allt återgår till det normala 🙂

Kontakta oss gärna på telefon 0650-550 125 om ni har ytterligare frågor.

På vår ankomsttavla går att läsa följande:

På grund av nuvarande Corona-situation, och av omtanke om både gäster och oss själva, har vi beslutat att under en tid bara servera frukostar i forma av frukostlåda. Vi undviker också att ta i hand, men vi hoppas att ni känner er välkomna ändå!

Våra gästfrukostar är dagens höjdpunkter och vi hoppas att livet snart återgår till det normala och att alla får vara friska. // Ingemar och Marie