Vad är en ”vältränad cyklist”?

Vi har valt att dela in våra paket i två olika längder på dagsetapper, där vi räknar ca 3 mil per dag för det vi kallar ”vardagscyklisten”, och ca 6 mil för den mer vältränade.

Vi är medvetna om att många cyklar betydligt mer än 6 mil per dag, men de som cyklar längre etapper skräddarsyr oftast sina egna resor.

Oftast är det boendefrågan som styr om en dagsetapp blir lite längre eller lite kortare, för vi är kräsna när vi letar boenden. Bara det bästa är gott nog för våra cyklister, och på vissa sträckor är det relativt långt mellan de olika boendealternativen.

Valfrihet – vad passar dig och ditt sällskap bäst?

Vi har bekväma treväxlade cyklar som ingår i alla våra grundpaket. I paketen ingår allt boende som finns längst turen och de måltider som finns nämnda. Självklart ingår det också en genomgång av turen, före avresa, och vi tillhandahåller tips på utflykter, matställen och annat som kan underlätta turen.

I de fall transport utgår till- och från utgångspunkten, sker den med vår bekväma Dacia Duster.

Självklart kan man välja att ta med sin egen cykel, men då ser vi helst att man även tar sin egen bil till utgångspunkten.

Dellensjöarna

Paketet bjuder på 3 övernattningar och 3 cykeldagar, totalt ca 18 mil.

I detta paket färdas du genom det genuina Hälsingland och runt de vackra Dellensjöarna.

Samtliga priser nedan är per person, och förutsätter att man är 2 eller fler som bokar tillsammans (boendet sker två och två).

Önskas enkelrum går det att ordna, mot en tilläggsavgift.

3 dagars cykeltur med 3 övernattningar

Ankomst till Enångers Bed and Breakfast. Övernattning. Möjlighet att ”provcykla” ned till Borka Brygga och äta en god middag.

Cykedag 1
Frukost med värdparet och genomgång av hela cykelturen.

Cykeldag 2 och 3
Cykeltur enligt upplagt rutt med två övernattningar längst turen. På tredje cykeldagen återvänder ni till Enångers Bed and Breakfast och hemresan väntar.
Givetvis finns möjlighet att köpa till ytterligare en natts övernattning om så önskas.
Pris: 1995:-/person

Väljer ni samma paket, men med egen cykel blir priset

Pris: 1695:-/person