ÖVERSIKT

Enångers BnB och Coronoa-viruset

Vi har, på grund av nuvarande Corona-virus, sett över våra rutiner för att göra allt så säkert som det går, både för våra gäster och för oss själva.

Följande gäller under denna tid:

– Alla gäster får individuella frukostlådor iordninggjorda i vårt gästkök.

Alla har möjlighet att betala i förväg, genom swish, skickad betallänk eller genom att ha med jämna pengar som lämnas på rummet. Kvitto skickas efter erlagd betalning. Givetvis går det även bra, om så önskas, att betala med kreditkort på plats.

– Vi undviker att ta i hand om/när vi hälsar er välkomna.

– Kod skickas ut på ankomstdagen, precis som vanligt.

Genom att använda frukostlåda, förskotts-/distansbetalning och dörrkod, kan hela vistelsen ske utan kontakt med andra, förutom ev. andra gäster. I dagsläget är det glest på bokningsfronten, så sannolikheten att ni blir de enda gästerna för natten är stor.

Vi har full förståelse för att många väljer att avboka. Avbokning måste dock som i vanliga fall, ske senast kl. 18:00 kvällen före ankomst.

Kontakta oss gärna på telefon 0650-550 125 om ni har ytterligare frågor.

På vår ankomsttavla går att läsa följande:

På grund av nuvarande Corona-situation, och av omtanke om både gäster och oss själva, har vi beslutat att under en tid bara servera frukostar i forma av frukostlåda. Vi undviker också att ta i hand, men vi hoppas att ni känner er välkomna ändå!

Våra gästfrukostar är dagens höjdpunkter och vi hoppas att livet snart återgår till det normala och att alla får vara friska. // Ingemar och Marie